Rubrik

Virtualisointi, hyperkonvergenssi, automatisointi sekä julkiset pilvet ovat monessa suhteessa muuttaneet tapaamme kuluttaa palvelin- ja tallennusresursseja. Datan varmistamisen ja hallinnan haasteita ovat tänä päivänä muun muassa ransomware, GDPR, integrointi automaatiokerroksiin ja datan siirtäminen paikasta toiseen.

Rubrik yhtiönä tunnisti keskeiset haasteet datanhallintaan liittyen vuonna 2014. Rubrik perustettiin Kalifornian Piilaaksossa ja tuotteiden kanssa markkinoille tultiin 2015. Yhtiön perustajiin kuuluu niin teollisuuden veteraaneja kuin uusien pilvinatiivien teknologioiden kehittäjiä Googlelta, Facebookilta jne. 

Rubrik kehittää seuraavan sukupolven Cloud Data Management- alustaa, joka vastaa nykypäivän haasteisiin. Ensimmäinen vaihe on ollut rakentaa maailman paras varmistus- ja palautusjärjestelmä.

Toisessa vaiheessa Rubrik mahdollistaa varmistetun datan hyödyntämisen Polaris SaaS- alustan sovellusten kautta analysoiden ja tuottaaen arvoa varmistetusta datasta. Rubrikin arvo alkaa siitä kun varmistus on tapahtunut kohdejärjestelmästä helposti ja automatisoidusti ilman erikoisosaamista. Rubrik aloittaa siitä mihin muut lopettavat. 

Konehuone on Rubrikin focus-kumppani ja Rubrik on Konehuoneen strateginen teknologiavalinta. Sertifioidut asiantuntijamme ovat toteuttaneet merkittäviä Rubrik käyttöönottoja. Ympäristöt ovat Konehuoneen jatkuvien tukipalveluiden piirissä.

Katso lisää Konehuoneen palveluista Rubrik alustalle täältä.

Kysy lisää palveluistamme

Konehuoneen sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Viemme liiketoimintasi seuraavalle tasolle.

OTA SEURAAVA ASKEL

Konehuoneen sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Viemme liiketoimintasi seuraavalle tasolle.