Nutanix

Nutanix on johtava hyperkonvergenssiratkaisujen valmistaja, jonka ohjelmistoratkaisu yhdistää palvelin-, tallennus-, verkko- ja virtualisointiresurssit yhdeksi hallittavaksi ja ohjattavaksi kokonaisuudeksi. Teknologiana hyperkonvergenssi on viime vuosina vallannut nopeasti markkinoita perinteisiltä arkkitehtuureilta. Syy on selvä: hyperkonvergenssi yksinkertaistaa ja ketteröittää merkittävästi kokonaisuutta ja ohjelmisto-ohjautuvuus mahdollistaa uusien innovatiivisten ominaisuuksien käyttöönoton tavalla joka ei perinteisessä infrastruktuurissa ole mahdollista.

Nutanixin hyperkonvergenssiratkaisu soveltuu erityisesti virtualisoitujen työkuormien ajoalustaksi, oli sitten kyse sovelluksista, palvelimista tai työasemista. Hypervisoreista tuettuna on oman Nutanix AHV:n lisäksi markkinoiden muut yleisimmät ratkaisut. Myös laitteistojen osalta toteutuu sama valinnanvapaus mahdollistaen lähes kaikkien yleisimpien laitteistovalmistajien tuotteiden käytön.

Nutanix on laaja ohjelmistokokonaisuus kattaen tuotteita virtualisoinnista ja keskitetystä hallinnasta aina erilaisten pilvipalveluiden kustannustehokkuuden analysointiin ja katastrofivalmiuden (DR) luomiseen.

Konehuone on Suomen ensimmäinen Master Partner, Nutanixin korkeimman tason kumppani. Kumppanuus on edellyttänyt useita merkittäviä Nutanix toteutuksia ja laajaa kouluttautumista sekä sertifioitumista teknologiaan.

Nutanix on Konehuoneen strateginen teknologiavalinta. Sertifioidut asiantuntijamme ovat toteuttaneet merkittäviä Nutanix käyttöönottoja. Ympäristöt ovat Konehuoneen jatkuvien tukipalveluiden piirissä.

Katso lisää Konehuoneen palveluista Nutanix alustalle täältä.

Nutanix Core ratkaisut

Prism

Helppokäyttöinen keskitetty hallinta

AHV

Nutanixin oma veloitukseton hypervisor

 

Acropolis (AOS)

Nutanix-käyttöjärjestelmä

Nutanix Essentials-ratkaisut

Calm

Orkesterointi ja automaatio

 

Flow

Verkkoautomaatio ja mikrosegmentointi

 

Prism pro

Ennakoiva ja oppiva analytiikka 

 

Files

Ulkoiset tiedostopalvelut (NFS, Cifs)

Mine Secondary Storage

Varmistuskohde

 

Volumes

Blokkitallennus

 

Nutanix Enterprise-ratkaisut

Era

Tietokantojen hallintaan

Epoch

 Sovellusten hallintaan

X-Ray

HCI Suorituskyky -vertailuun

Objects

S3-tallennus

Move

Sovellusten siirtoon pilvipalveluissa

 

Karbon

Kubernetes klusteri

Xi Beam

Pilvipalveluiden kustannusanalyysi

 

Xi Frame

Työasemavirtualisointi

Xi IoT

IoT-reunaratkaisu

Xi Leap

Pilvipohjainen katastrofivalmius

Kysy lisää palveluistamme

Konehuoneen sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Viemme liiketoimintasi seuraavalle tasolle.