Konesaliverkot

Toimittamiemme konesaliratkaisujen korkea käytettävyys, suorituskyky ja joustavuus on aina riippuvainen tietoverkoista, joihin ratkaisut kytketään. Huonosti toimiva verkko voi itsessään heikentää toteutetun ratkaisun toiminnan. Konehuone suunnittelee, toimittaa ja rakentaa konesalien tietoverkot asiakkaiden tarpeiden mukaan huomioiden korkean käytettävyyden, joustavuuden ja skaalautuvuuden koko verkon elinkaarelle. Moderneissa tietoverkoissa on huomioitava myös erilaiset pilviratkaisut ja joustava liitettävyys niihin. Privaattipilven luotettava ja ketterä toiminnallisuus vaatii samaa konesaliverkolta. Hybridipilviratkaisuissa privaattipilven ja julkisen pilven on jatkettava saumattomasti toisiaan. Tämä asettaa omat vaatimuksensa tietoliikenteelle.

Konehuone tekee jatkuvaa yhteistyötä johtavien verkkoteknologiayritysten kanssa, joiden laitteistoihin ja ohjelmistoihin verkkoratkaisumme ja palvelumme perustuvat.

Keskitymme konesaleissa käytettäviin verkkoteknologioihin kuten Fibre Channel (FC) -tallennusverkot, Ethernet-pohjaiset konesaliverkot, IP-tallennusverkot, hyperkonvergenssiverkot ja varmistusverkot.

Sertifioidut asiantuntijamme ovat toteuttaneet merkittäviä konesaliverkkoihin liittyviä projekteja. 

Katso lisää Konehuoneen palveluista konesaliverkoille täältä.

Kysy lisää palveluistamme

Konehuoneen sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Viemme liiketoimintasi seuraavalle tasolle.