IBM

IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn, pilvialustoihin ja uusiin innovaatioihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota ja tarjoaa toimialakohtaisia ratkaisuja.

Tänä päivänä IBM:n infrastruktuuri portfolio koostuu palvelin-, ja tallennusratkaisuista kattaen muun muassa linux ja kontitusalustat, objektitallennuksen ja modernin tiedon suojauksen auttaen asiakkaita transformaatiossa matkalla kohti multihybridipilveä. Organisaatioiden pitää kyetä käyttämään avoimia rajapintoja ja skaalata privaattipilviratkaisut julkipilviin. Samanaikaisesti digitalisaatio tuo kehitystarpeita tiedon jalostamiseen ketterästi ja nopeasti.

Konehuoneella on vahva kokemus liiketoiminnalle kriittisten konesalien ja niiden erilaisten palvelinarkkitehtuurien suunnittelusta, toteutuksesta ja tuotannon turvaavista asiantuntijapalveluista.

IBM POWER teknologia ja AIX käyttöjärjestelmä on perinteinen ja kehittyvä alusta, jonka luotettavuus, suorituskyky ja tuki tietokantojen lisensoinnille on tehnyt tästä yleisesti käytetyn suurten käyttöympäristöjen palvelinratkaisun.  Olemme toteuttaneet lukuisien ERP ja tietokantaympäristöjen klusteroituja palvelinratkaisuja hyödyntäen IBM POWER teknologiaa johon Konehuoneelle on kehittynyt markkinoidemme paras osaaminen.

Konehuone on IBM:n Gold -tason kumppani ja IBM on Konehuoneen strateginen teknologiavalinta. Sertifioidut asiantuntijamme ovat toteuttaneet merkittäviä IBM ratkaisujen käyttöönottoja. Ympäristöt ovat Konehuoneen jatkuvien tukipalveluiden piirissä.

Katso lisää Konehuoneen palveluista IBM ratkaisuille täältä.

Kysy lisää palveluistamme

Konehuoneen sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Viemme liiketoimintasi seuraavalle tasolle.