Cohesity

Cohesity on Mohit Aronin vuonna 2013 perustama yritys joka keskittyy ratkaisemaan yritysten ja organisaatioiden haasteet voimakkaasti kasvavissa tietomassoissa. Cohesity, ja sen perustaja Mohit Aron, on toiminut pioneerina useissa eri teknologioissa ja yrityksellä onkin merkittävästi teknologiaan liittyviä patentteja. Cohesityn sovelluspohjainen, ns. web-scale alusta tarjoaa joustavan ratkaisun erittäin suurienkin datamassojen tallentamiseen sekä analysointiin. Yksinkertaisen ja joustavan ratkaisun avulla yrityksen IT voi keskittyä tukemaan liiketoimintaa kyeten tuottamaan jo tallennetulle tiedolle merkittävää lisäarvoa mm. analytiikan avulla.

Cohesityn DataPlatform alusta on suunniteltu olemaan aina käytettävissä, ja se yhdistää kaikki yritysten ns. ’secondary storage’ -tarpeet yhtenäiseen helposti skaalautuvaan ja taloudelliseen ratkaisuun. Teknologia voi yhdistää tiedon suojauksen, tiedostojen sekä objektien tallentamisen sekä mahdollistaa kaiken tallennetun tiedon etsimisen ja analysoinnin.

Alusta asti visiona on ollut tarjota älypuhelimen kaltainen innovaatio IT:n tarpeisiin jossa yhdistetään useita työkuormia ja dataa yhteen ratkaisuun, tarjotaan kaikelle tälle yksinkertainen yksi käyttöliittymä jota voidaan rikastaa koneoppimisella ja tekoälyllä. Näiden lisäksi DataPlatform-alustassa voidaan ajaa myös kolmannen osapuolen sovelluksia mm. Splunk joka laajentaa ratkaisuun tallennetun datan käsittelyn mahdollisuudet helposti ja nopeasti uusiin liiketoimintatarpeisiin.

Konehuone on Cohesityn focus-kumppani ja Cohesity on Konehuoneen strateginen teknologiavalinta. Sertifioidut asiantuntijamme ovat toteuttaneet merkittäviä Cohesity käyttöönottoja. Ympäristöt ovat Konehuoneen jatkuvien tukipalveluiden piirissä.

Katso lisää Konehuoneen palveluista Cohesity alustalle täältä

Kysy lisää palveluistamme

Konehuoneen sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Viemme liiketoimintasi seuraavalle tasolle.