Hybridipilvi

Moderni konesaliarkkitehtuuri perustuu oman ja ostettujen pilvipalveluiden yhdistämiseen, jotka yhdessä muodostavat multihybridipilven.

Yritykset haluavat ketteryyttä ja mahdollisuuden valita sovellukselle sopiva ajoalusta taloudellisuus-, käytettävyys-, suorituskyky-, saatavuus- ja turvallisuuskriteerien perusteella. Ne etsivät parempaa liikkuvuutta ja yhteensopivuutta pilviympäristöjen välillä, jotta sovellukset voidaan helposti sovittaa sopivimpaan infrastruktuuriin multihybridipilvessä.

Konehuoneen ratkaisu ketterän multihybridipilven rakentamiseen on hyperkonvergenssiin perustuva Nutanix Enterprise Cloud, joka tarjoaa yhden käyttöjärjestelmän ja hallintapisteen sekä sovelluksille että tiedoille eri pilvissä täyttäen asetetut kustannus-, turvallisuus- ja SLA-vaatimukset.

Nutanix Enterprise Cloud tarjoaa myös työkalut “nosta ja siirrä” -migraatioille pilvien välillä ja virtaviivaistaa siirtoprosesseja vähentäen dramaattisesti kustannuksia ja monimutkaisuutta.

Multihybridipilvessä on tärkeää huolehtia hajautetun tiedon turvaamisesta, sen hallinnasta, varmistamisesta ja kyvystä palauttaa se haluttuun kohteeseen. Tähän Cohesity ja Rubrik tarjoavat modernit työvälineet.

Kysy lisää palveluistamme

Konehuoneen sertifioidut asiantuntijat tarjoavat asiakkaille markkinoiden terävintä teknologiaosaamista. Viemme liiketoimintasi seuraavalle tasolle.